Kernwaarden

“Onze kernwaarden zitten bij ons ingebakken: Betrokken, In balans en Excellerend

“We zijn betrokken bij het project, maar ook bij de mensen met en voor wie we het project maken”

Bij ons Lydit-team

We zijn als teamleden met elkaar verbonden en maken elkaar beter. We zijn er voor elkaar, op persoonlijk en zakelijk vlak. We doen leuke dingen samen: borrels, nieuwjaarsdiner en jaarlijkse meerdaagse trip.

Bij onze opdrachtgevers

We hebben een vertrouwd netwerk van opdrachtgevers met wie we een goede relatie onderhouden. We vinden het leuk om met nieuwe opdrachtgevers ook zo’n relatie op te bouwen.

Bij onze tenders & projecten

We creëren samen met de teams van onze opdrachtgevers aansprekende resultaten op tenders & projecten. Dat komt onder meer door onze sterke betrokkenheid bij het werk dat we doen.

“We werken aan een duurzaam resultaat vanuit een gezonde balans tussen werk en privé”

De persoonlijke balans

Na een zware, intensieve tender is er ruimte voor rust en persoonlijke ontwikkeling. Om te kunnen blijven presteren, is het belangrijk om tijdig te ontspannen. Die balans bewaken we met elkaar.

De zakelijke balans

Bij elke tender en elk project is onze inzet afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en de beoogde prestatie. Dit varieert van één teamlid tot een compleet team.

De Lydit-balans

Elke vrijdag zitten we als team bij elkaar in Nieuwegein. Daar hebben we ons headquarter voor. Zo blijven we verbonden. Onze maandelijkse borrel, nieuwjaarsdiner en jaarlijkse meerdaagse trip versterken de teamspirit.

“We excelleren om prestaties te realiseren voor onze opdrachtgevers”

Excelleren met ons team

Onze ervaren professionals hebben aantoonbare en aansprekende resultaten behaald, in tenders, organisaties en de uitvoering van projecten. Hiertegenover biedt Lydit excellente arbeidsvoorwaarden.

Excelleren in onze opdrachten

Wij leveren geen capaciteit, we leveren prestaties. Met slimme en doordachte oplossingen voor uitdagende vraagstukken winnen wij tenders (>40% winst) en maken wij projecten succesvol (tevredenheid >8,0).

Excelleren voor onze opdrachtgevers

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van resultaten. Zowel op project- als organisatieniveau. Onze opdrachtgevers waarderen dat met een hoge klanttevredenheid (>8,0) en komen de volgende keer graag weer bij ons terug.

Meer weten?

Contact